Одеса: още една атака на чудовищата, написа в Телеграм Олег Кипер,

...
Одеса: още една атака на чудовищата, написа в Телеграм Олег Кипер,
Коментари Харесай

Одеса: Още една атака на чудовищата

" Одеса: още една офанзива на чудовищата ", написа в Телеграм Олег Кипер, губернатор на региона в Южна Украйна. Той осведоми, че един човек е изгубил живота си, минимум 14 души са ранени в резултат на нощните удари, подхванати от Русия. Сведенията от Украйна гласят, че Русия е изстреляла 19 ракети против Одеса. По думите на губернатора са нанесени вреди на " цивилната инфраструктура, на жилищни здания и на храмове ". Сериозно повредена е най-голямата православна черква в Одеса - Спасо-Преображенската катедрала.

Украйна удостовери, че е атакувала Крим

Украинските военни от своя страна потвърдиха, че са подхванали нахлуване против анексирания от руснаците полуостров Крим. Атаката е била ориентирана към военни обекти, детайлности няма.

Назначеният от Москва губернатор на Крим Сергей Аксьонов заяви по-рано, че вследствие на украинско нахлуване с дрон е бил взривен лагер с боеприпаси. Поради това в района Красногвардейское е била осъществена евакуация в радиус от пет километра към лагера. След нападението железопътното придвижване по Кримския мост бе прекъснато краткотрайно.

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР